Recipe: Yummy Beignets
Beignets. The beignets reminded me of the ones from the original Cafe du Monde in New Orleans. I didn't feel the flavor was too bland as some readers suggested, but it does require more powdered sugar then the recipe calls for. I'll probably add a little vanilla to enhance the flavor next time.
Hold bag closed and shake to coat evenly. Beignets are commonly known in New Orleans as a breakfast served with powdered sugar on top. They are traditionally prepared right before consumption to be eaten fresh and hot. You can cook Beignets using 9 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Beignets
- It's 350 g of farine.
- It's 1 of pincée de sel.
- It's 50 g of sucre.
- Prepare 5 g of levure boulangère.
- Prepare 1 of sachet de sucre vanillé.
- Prepare 2 of Càc de vanille liquide.
- Prepare 2 of œufs.
- It's 25 g of beurre.
- You need 15 cl of lait.
Variations of fried dough can be found across cuisines internationally; however, the origin of the term beignet is specifically French. Beignets are closely related to a fritter or funnel cake. They are usually yeasted and raised doughs, but we skipped the yeast to create a super-simple and quick version. Ingredients In Beignets I made this recipe a bit more conservatively because I didn't want too many beignets but if you're planning on feeding a huge crowd go ahead and double the recipe because one thing's for.
Beignets instructions
- Sortir le beurre du frigo. Dans un bol diluer la levure boulangère avec le lait tiède (tiède mais pas chaud !!). Dans un cul de poule ou un robot, déposer la farine, le sel, le sucre en poudre, le sucre vanillé et les œufs. Commencer à pétrir en ajoutant petit à petit le mélange lait/levure. Une fois la pâte homogène et lisse, ajouter le beurre mou en morceaux et pétrir minimum 15minute (si la pâte est trop collante vous pouvez ajouter un peu de farine)..
- La consistance finale de la pâte doit être un peu collante lisse et elle doit se détacher des parois du bol. Formez une boule filmer le bol et laisser poser la pâte 2h à température ambiante. Au bout de 2h dégazer la pâte du bout des doigts, fariner le plan de travail et étaler la pâte sur 1cm d’épaisseur environ..
- Découper des cercles à l’aide d’un verre à la taille souhaitée et les déposer sur une plaque recouverte de papier cuisson fariné en les espaçant. Recouvrir d’un linge et laisser reposer encore une heure. Au bout d’une heure chauffer de l’huile quelques minutes dans une friteuse ou une casserole et faire cuire les beignets environ une minute en les retournant constamment pour obtenir une cuisson homogène. Les déposer sur du papier absorbant et les rouler dans du sucre en poudre..
- À l’aide d’une poche à douille, les fourrer de la garniture de votre choix (nutella, confiture, crème pâtissière,....). Bonne dégustation !!.
A Dutch oven is the best vessel for home frying. Dust the beignets heavily with powdered sugar before serving. Beignets were also brought to Louisiana by the Acadians. These were fried fritters, sometimes filled with fruit. Today, the beignet is a square piece of dough, fried and covered with powdered sugar.
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