Recipe: Yummy Banana bread

Banana bread. Stir banana mixture into flour mixture; stir just to moisten. Pour batter into prepared loaf pan. Cream the sugar and butter in a large mixing bowl until light and fluffy.

Banana bread Stir in flour, baking soda and salt just until moistened. Banana bread is one of those things people rarely make on purpose, only when those last three bananas are almost black. Stir in the sugar, beaten egg, and vanilla extract. You can have Banana bread using 11 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Banana bread

  1. Prepare 80 g of beurre.
  2. It's 80 g of sucre.
  3. It's 2 of œufs.
  4. It's of Extrait de vanille.
  5. Prepare 3 of bananes bien mûres.
  6. It's 220 g of farine.
  7. You need 1 cuillère à café of bicarbonate de soude.
  8. It's 1 of pincée de sel.
  9. You need 100 g of chocolat pâtissier.
  10. Prepare of Quelques cerneaux de noix.
  11. Prepare of Cannelle.

In a large bowl, stir together flour, sugar, baking soda and salt. In another bowl, combine the eggs, bananas, oil, buttermilk and vanilla; add to flour mixture, stirring just until combined. In large bowl, beat sugar and butter with spoon until light and fluffy. Banana bread is a great way to use up extra bananas (or those ones that go brown).

Banana bread instructions

  1. Préchauffer le four à 180 degrés..
  2. Battre le beurre et le sucre jusqu’à obtenir une pommade puis réserver. Battre les œufs en omelette avec la vanille et quelques pincées de cannelle (à votre guise) puis incorporer le mélange au précédent. Réserver..
  3. Écraser les bananes à la fourchette et les incorporer au mélange précédent. Fouetter vigoureusement pour mélanger le tout. Dans un saladier à part, mélanger la farine, le bicarbonate de soude et le sel. Incorporer ce mélange sec au mélange humide et battre vigoureusement jusqu’à obtenir une pâte homogène..
  4. Couper le chocolat pâtissier en morceaux grossiers ainsi que les cerneaux de noix, les intégrer à la pâte. Bien mélanger..
  5. Verser la préparation dans un moule à cake et enfourner pour 50 minutes voire une heure selon le four. Si l’on plante une pointe de couteau au cœur du cake, celle-ci doit ressortir propre..

Put them to use with some classic banana bread recipes. In a large bowl, whisk together flour, sugar, baking soda, and salt. There are several possible explanations behind this. You may have added too much or too little baking soda, or maybe your baking soda has already gone bad. Baking is an exact science, so little mishaps like this could be detrimental to your bread!

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